Med dryga 20 års erfarenhet av ekonomi, administration och personalfrågor i bagaget startade jag Maggans Ekonomitjänster AB.

I dagsläget består företagets kundunderlag till största delen utav små och medelstora företag från Kalmar i söder till Åsele i norr. Spridningen av företagen är inte bara geografisk utan även verksamhetsmässig. Detta har fått till följd att jag har tillägnat mig kunskaper inom många olika branscher och därtill ett stort kontaktnät.

Jag jobbar utifrån att det är kundens behov som styr. Strävan är att erbjuda flexibla lösningar och tillsammans med kunden lägga upp rutiner som samstämmer med företagets behov, detta brukar även påverka prisbilden på ett för kunden positivt sätt.

För att nå därhän krävs bl.a. att jag är bra på att lyssna och att jag lyckas med att tala kundens språk, till min hjälp har jag även mitt motto ”Det finns inga problem bara lösningar”


En vis person skall ha sagt ”Som företagare bör man fokusera på det man är bra på och ser över vilka delar som kan lämnas över till andra.” I detta kan jag bara hålla med, kanske kan jag och mitt företag vara en del av just din lösning?

Ring eller maila mig gärna så kan vi tillsammans titta på vad jag kan göra för just ditt företag.

   

 

FÖRETAGSUPPGIFTER
Centralgatan 31D
919 31 ÅSELE

0941-109 37
070-217 09 67

info@maggans.se
www.maggans.se

orgnr: 556665-2615
MAGGANS
Margareta Hansson
Johan Scherdin
VIKTIGA LÄNKAR
www.skatteverket.se
www.bolagsverket.se
www.verksamt.se
www.arbetsformedlingen.se